Klaras simring

Efter som det blivit lite prat om Klaras uppblåsbara krage, så tänkte jag visa lite bilder på henne när hon har den på sig den.

2

1
Titta så hon blänger på mig,  jag vill inte ha den igen

3

9 reaktioner till “Klaras simring”

 1. Jo jag åkte lite…..Men står gärna och passar sakerna…..Nu drar vi på dragläger.
  Kram Lena

 2. Hej! Har hört talas men aldrig sett dessa kragar! Ser onekligen betydligt bekvämare ut än de vanliga trattarna.
  Jaadu va ska man säga. Med facit i hand så är det självklart. När jag ser på bilderna nu så ser hon inte det minsta dräktig ut men jag tyckte att hon blivit liiiite större på en vecka innan. Dessa skendräktiga madamer! På ett sätt skönt att det var helt tomt…fast jag hade sett fram emot en liten kull med åtminstone två… Hoppas madame Doris vill para sig ordentligt nästa löp? Men annars är det väl inte meningen att det ska bli valpar efter henne. Naturen vet bäst! Kram

 3. Tage har fått en sån krage och vi hittade den på http://www.smartasaker.se där det även finns en helt underbar torkduk så nu slipper vi alla blöta frottéhanddukar efter bad.

  Mvh Tages matte

 4. Hej Katrin!

  Den kragen verkar jättebra…. ska inhandla en sådan för man vet ju aldrig när det behövs och dessa stora paraboler till trattar som river ner allt i sin väg är ju inte att föredra.

  Kram Carina

 5. Hallå !

  En sån där har jag stått och tittat på många gånger hos vetrinären,me har blivit för snål då 🙂 Man kan ju vänta med inköpet tills det är nödvändigt 🙂 Dom verkar jättebra iallafall 😀
  Kram Anneli

 6. hallå!
  måste vara betydligt bekvämare än en sån där tratt som slår i allting!
  det är bara att komma förbi och låna kammen, slå en pling före så att jag är hemma. jobbar nu. men är hemma vid 10 imorgon, sen jobbar jag på söndag igen.
  kram AC

 7. Fin krage på fin hund! De finns att köpa på Djurkompaniet, ja inte hunden då utan kragen;)
  Ha det gott!
  MVH Malin

 8. Den ser ju riktigt bra ut.. måste skaffa en, men inte så många som säljer dom, tyvärr! Har ringt flera veterinärer och djuraffärer, men på vissa ställen vet dom knappt vad det är.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *