Om Mig
Jag heter Katrine Hammarstedt bor i Stöde som ligger i Sundsvalls kommun. Min familj består av mig, mina 2 vuxna barn och mina 6 barnbarn.
Vi har för tillfället sex Berner Sennen och en Tollare, Nova Scotia Duck Tolling Retriver.

Vår första Berner Sennen, Mavve’s Fonzie Boy köpte vi 1982. Drängmarkens Vilmer köpte vi 1984 av Inger Lidman, Drängmarkens kennel. Med Vilmer började vårt intresse för avel. Inger Lidman parade Evamirs Zamira med Vilmer och vi tog ur den kullen Demira som parningvalp. Demira blev sedan mamma till vår A och C kull.

Vi har alltså haft Berner Sennen i 39 år och hund har vi haft sedan vi var barn. Vi hade vår första valpkull 1989, vi har sedan dess haft 96 valpar i 20 valpkullar.
Här hos oss existerar inga hundgårdar utan alla våra hundar och valpkullar bor inne i huset med oss. Så valparna är vana med familjelivet när de kommer till sina nya hem.

Skriv en rad eller slå en signal och prata litet om ni är intresserad av valp. Inga valpar säljs efter enbart mailkontakt men det kan vara en första kontakt. Utställningsintresse är inget krav, men Du ska ha tid för din hund och ge den ett gott hem.
Om ni köper valp av mig vill jag att ni lovar att vi håller kontakten, för jag vill följa upp mina valpar. För att jag ska kunna utvärdera vårt avelsresultat vill jag att valpen röntgas på armbågar och höfter när den är mellan 1-1,5 år gammal och genomgår MH eller BPH efter ett år fyllda. Jag vill även att inte hunden kastreras annat än av medicinsk anledning och att ni har ordnat att hunden inte är ensam under dagen.
Alnöitens Kennel
Katrine Hammarstedt
Stöde