Träffar

Hej!

Nu är jag åter aktivitetssombud för Sennenhundklubben.
Är ni intresserad av träffar så maila mig så ska ni få utskicket av våra träffar.


Ja, hur var det med Kantarellerna då. Jo min fd arbetskamrat bekräftade att det var kantereller. Men jag hittar absolut inga flera. De finns ingen Sundsvallsbo som är duktig att hitta kantareller. Om du kommer och hjälper mig att hitta akntareller så delar vi på fångsten 😉

Den här dagen

4 reaktioner till “Träffar”

 1. Hej Katrine!
  Att säga att inga Sundsvallsbor är duktiga på att hitta kantareller är fel. Mina föräldrar hittade 2,7 kilo gula kantareller i skogarna kring Indal igår! Enligt dem så finns det väldigt mycket kantareller i år.
  Kram Marie

 2. Hej,
  vet du inte att jag har en dotter som är expert på kantareller, både gula och trattisar? Hon hittade ett gäng idag när vi var ute på hundpromenad som hennes pappa snabbt stoppade i sig… Som sagt, de börjar finnas i Sundsvallstrakten nu…
  Kram Lotta

 3. Hej
  Jag är ingen svampexpert, men det ser inte ut som kantareller på dina foton. Jag hoppas din arbetskamrat kan svamp bättre än mig. Finns det inte färska kantareller i er matbutik du kan jämföra med?
  En blogg där du kan hitta bra svamptips mm är
  http://svamphunden.bloggagratis.se/
  Blogginnehavaren har även hemsida, länk finns i hennes blogg.
  Du kan kanske maila foton till svamphunden, för att få ett svar från en duktig svampplockare.
  Tyvärr så har våra gula kantareller torkat bort nu. Det finns enbart ett fåtal kvar. Så vi hoppas på regn.
  ha det gott
  kram

  Jo hon kan svamp. Jag litar till 100% på henne: Jag har även vait inne på ett forum på svampguiden.se och dom blev nästa arga på mig när jag ifrågasatte att det verkligen var kantareller. 😉 Enligt min arbetskamrat så var bästa tiden för gula kantareller (här i Sundsvall) i slutet på augusti. Men jag är helt värdelös på detta så jag lär inte hitta några fler, dessa var precis i kanten på vår skogsväg så dom gick inte att missa.
 4. Hej!
  Tråkigt att du bor så långt bort. Idag åt jag en mycket god omelett m. kantareller…..Ha en go helg.
  Kram Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *