Berner Sennen tik efterlyses!!!

tindra
Detta är en efterlysing på en berner sennen tik från Bernerstjärnans Kennel och vidarebefodra gärna detta till alla hundmänniskor Ni kan tänka Er, eller länka på Era hemsidor!

Tindra, som tiken heter, försvann ifrån sitt hem i söndags den 10 maj under eftermiddagen. Konstigt nog har ingen sett henne, varför Sissi nu behöver all hjälp hon kan få.

Polis, radio, varenda gård, kennel och hundpensionat i kommunen är kontaktade, men tyvärr utan resultat. Även veterinärer i närområdet, djurskyddet och djurens vänner.

Om Ni skulle se, höra minsta lilla vänligen kontakta Sissi Hansson på Berner Stjärnans Kennel Tel: 0411 – 420 49 eller Mobil: 0733 – 18 86 95 eller gå in på www.bernerstjarnans.zoomin.se för mer information.

Tindra är snart sju år gammal och en mycket snäll och trevlig tjej!

Tack på förhand,
Sissi Hansson
Bernerstjärnans Kennel

Den här dagen

4 reaktioner till “Berner Sennen tik efterlyses!!!”

 1. Menar ni att Tindra har kommit hem.??? Oh vad glad jag blev när jag läste det. Har mailat alla som jag känner i hela Sverige och även en del i utlandet. Måste maila dessa och berätta att det har slutat lyckligt. Krama om lillsnuttan. Förstår att du är superglad idag. Ebet

 2. BRA,nu kan man släppa det här. ge Tindra en kram från Benzon och De bandit.

 3. Hej Katrine
  Du kan inte ana så glad jag blev när Tindra kom hem!!!Som vi letade..överallt..vet inte hur många mil vi körde i vår kommun..
  Hon mår bra men är trött och hungrig.
  Tack för uppmuntrande ord.:)
  Kram från Sissi och Tindra

 4. Det måste vara en mardröm att ens hund försvinner. Jag har mejlat er efterlysning till alla hundkompisar här i Stockholm!
  Lycka till!
  /Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *