7 reaktioner till “Bilder på Jizza”

 1. Hej Katrine
  Vilka underbara bilder…..Det hugger in en när man tänker på Jizza och hennes öde..Ha det så bra och jag hoppas att ni haft en skön första advent..snart är det ju jul, det måste ni känna som har snö!!? Vi har bara vattenpölar som inbland fryser till lite..
  Sköt om dig, Kram Sissi

 2. Hej Katrine!
  Jag har haft den äran att få vara hundvakt åt Max ett dygn tilsammans med mitt barnbarn. Och jag älskar honom redan så mycket att jag knappt ville lämna tillbaka honom till Christina. Hon har verkligen fått köpa världens underbaraste valp, och jag tycker mig se likheter mellan mor och son. Jizza är enormt vacker på korten och jag förstår din smärta enormt eftersom jag själv har misst min älskade Nova för en vecka sedan.
  Krama alla hemmavarande hundar från oss alla.
  /Kram
  Heléné
  Dark Flyer´s

 3. Hej!
  Fina kort på er i valphagen. Jag förstår att det känns. Njut nu av hennes avkommor och en trevlig 1:a advent. Kram Bernwikarna

 4. Hej Katrine

  Det är inte bara du som sitter med tårar i ögonen när du ser bilderna på Jizza.
  Kände ju inte Jizza men bara vetskapen om ”historien” med henne räcker för att gråta en skvätt.
  Förstår att det är extra jobbigt för dig.

  Kram / Ingrid

 5. En tår i ögat här med, underbara bilder på en underbar hund som tyvärr fick lämna er för tidigt…

  Trevlig 1:a advet på er alla onskar vi på Lovegun´s
  Kram kram

 6. Nydelige bilder Katrine .
  Veldig synd at jeg ikke fikk treffe Jizza,men det er du som har det tungt.
  klem fra Monja og meg.
  Her går det strålende :))))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *