Filt till Julia

När man inte har så många hundar, inga valpar och är ledig får man hitta på¨andra saker att göra.
Tänkte att jag skulle visa den filt jag virkat till Julia i mormorsrutor. Passande va 😉

Nu har jag börjat med en Pippi tröja till henne, efter det så blir nog Jesper som får något stickat till sig

Den här dagen

4 reaktioner till “Filt till Julia”

 1. Snyggt, jag är urkass på handarbeten. Och jag är lite avis på dem som har det rätta handlaget för det. Jag har tur som har en mamma och en syster som fixar till det som ska sys och stickas. Så färdigheterna fattas inte i hela familjen.
  Tack för ditt grattis till mina valpar.
  Hoppas du får en härlig sommar.
  Kram
  Marianne

 2. Va flitig du är Katrine! Den kommer barnbarnet kunna gosa in sig i bra! Mina barn saknar sina morföräldrar massor. De är på vift med husvagn landet runt tror jag…hahah…skönt för dem att äntligen kunna njuta semester och barnlöshet kanske 😉 Själv börjar jag min semester på måndag. Längtar!!!!
  Ha en skön sommar!
  Kram

 3. Ja det samma säger jag.Du är duktig du :)Jag är heller inte begåvad med stick- eller virkkunskaper 🙂
  Kram Anneli

 4. Tjusigt Katrine!
  Duktig du är, kan ju varken virka eller sticka jag….

  Ses på söndag!

  Kram
  Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *