Tack och lov inga valpar i Jalna

I måndags var jag på akuten och röntgade min onda arm och det var ett ben i armbågen som var brutet. Inget man gipsar men en mitella att ha armen i fick jag. Jag ska tillbaka på tisdag och se så att allt fortfarande ligger som det ska, om inte så blir det operation, huu. Hoppas verkligen att jag slipper. Värken är inte lika ihärdig längre, så jag kanske klarar av att ställa Jizza och Helly i Ånge trots allt, hoppas.
Jalna passade ju på att tjuvpara sig i påsk, fast hon inte ens löpte. Hon kan den damen. dag har vi alla fall varit och ultraljudat henne och tack och lov var där inga valpar. Så nu slipper vi besväret med abortsprutor. Loke killen Jalna träffade är en fin Border Collie, men dom ska inte ha några valpar tillsammans.
I går var det sista utställningsträningen innan Ånge, men tyvärr kunde jag inte delta fullt ut på grund av värk i armen. Det var lika trevligt och givande som vanligt. Tyvärr blev det inga bilder idag.

Den här dagen

En kommentar till “Tack och lov inga valpar i Jalna”

  1. Vilken tur att Jalna var tom..
    Vädret ser inte ut att bli så strålande i morgon så det är ju tur man införskaffat ett tält : )
    Ses i morgon!
    Kram Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *