Utställningsträning nummer 3


Tjusig Elton

Goliat
Tjusig Goliat väntar på sin tur

Idag har det varit utställningsträning ännu en gång 14 st ekipage var med idag.
Nettan lärde oss att springa ett T, det var intressant och inte alls lika svårt som jag trodde. Jag har betydligt svårare med att springa en trekant. Jag förstår inte att det ska vara så svårt att få det bra. Annars fick jag beröm av Nettan idag, det känns väldigt bra. Hon tyckte att jag var den som utvecklas mest under kursen. Bara att suga åt sig när man för en gång skull får beröm.

Hanar
Hanarnas tur

Fikatime
Fikatime

Efter fikat så fotade Maria och jag mina hundar. Fina foton som ni kan se på hemsidan så småningom. Jag ”lyckades” snubbla över Ginza som var överlycklig över att få vara med. Jag gjorde illa armen ganska rejält när jag som på kärringars vis tog emot mig med armen. Det var ganska besvärligt att köra hem då det var höger arm jag tog emot mig med. Jag trodde ett tag att jag skulle bli tvungen att fara in på akuten, men nu känns det bra mycket bättre. Jag får se hur det känns i morgon.

En kommentar till “Utställningsträning nummer 3”

 1. Hej Katrine!
  Hoppas det blev bättre med armen!
  Vilka fina foton det blev ,vilken duktig ”handler” du anlitat att ställa upp dina snyggingar ; )

  Hörs och syns Tisdag!
  Kram Maria

  Ps Blev foto på Pippi bra får du gärna maila det ; )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *